lunes, 1 de junio de 2020

Classe de plàstica 3r de primària. Dia 2 de Juny

Bon dia,

   Hui toca fer la pàgina 51. Si ens fixem en l' exemple de la dreta, vorem el que s' anomena "Papyrus", que és el que utilitzàven en l' antic Egipte per a escriure. En lloc de lletres, utilitzàven dibuixos o símbols amb els que representàven diferents idees.
   L' objectiu de la fitxa és que fixant-vos en el papir que teniu a la dreta del full, escriviu en el quadre el vostre nom però utilitzant els símbols Egipcis.

   El que hem de fer primer és pintar tot el quadre de diferents colors. Ho podem fer bé amb colors de madera, bé amb retoladors. Podem pintar com vullguem, amb línies, cercles...el que hem de tindre en compte és que no quede cap espai per pintar en tot el quadre.
   Una vegada pintat el quadre, l' hem de cobrir tot de blanc o negre, utilitzant tempera, una cera "Manley" o un guix (cadascú el material que tinga a l' abast). Si ho fem amb tempera, és recomanable que siga blanca i que la deixem secar el temps suficient abans de fer el pas següent.
   Una vegada cobert tot el quadre, utilitzant un objecte punxegut, haureu de gravar el vostre nom utilitzant els símbols que tenim al papir de la dreta. Voreu com rascant la pintura, apareixeràn els colors que haveu pintat sobre el quadre al principi.

   Vos deixe l' enllaç a la fitxa. Recordeu enviar-ho a carolbarrachina@fefcoll.org.

Fitxa pàgina 51:https://drive.google.com/file/d/1R9QcEq-nt4TSvBddT0lzLq_-qnMszSXr/view?usp=sharing

No hay comentarios:

Publicar un comentario